Szállás árak Lotus Therme Hotel & Spa*****

Lotus Therme Hotel & Spa*****

Címlap » Hévíz » Hévízi szállások » Lotus Therme Hotel & Spa***** » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-10%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Zöldövezet (16 ha parkövezetben)
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Napi szobaszervíz, Őrzött parkoló (fedett), Kávéterasz, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Szobaszolgálat, Mosoda, Pénzváltás, Svédasztalos reggeli, Kert, Ajándékbolt, Központi széf, Busz parkoló, Hotel-taxi, 24 órás portai szolgálat, Autókölcsönzés, Étterem, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Rádió, Telefon, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Mozicsatorna, Nemdohányzó szoba
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Kozmetika, Fodrászat, Pedikűr, Manikűr, Szauna, Masszázs, Hidromasszázs, pezsgőfürdő
  • Sport szolgáltatások
    Meleg vizű fedett medence, Meleg vizű szabadtéri medence, Lovaglás, Tenisz, Edzőterem, Asztalitenisz
  • Gyógyszolgáltatások
    Orvosi rendelő, saját orvos, Gyógykezelés, Gyógyfürdő, termálfürdő
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (Íjászat, 6 lyukasPitch & Putt golfpálya Driving Range-el, Boccia, kirándulások, saját szervezésű programok szállodabusszal, könyvtár, üzletek, butikok, anti-allergén szobák)

Lotus Therme Hotel Spa*****

Hévíz egyetlen ötcsillagos wellness szállodája egyaránt kényezteti a testet és a lelket. Mindössze néhány percnyi sétára Európa legnagyobb természetes termálvízű tavától, egyedülálló környezetben, egy 17 hektáros park közepén Ön is elfelejtheti a mindennapok gondjait! Kerüljön újra egyensúlyba önmagával és kényeztesse magát Spa részlegünkön egy masszázzsal, frissüljön fel medencéinkben és lazuljon el a kellemes atmoszférájú relax termeinkben. Egyedülálló szolgáltatások, magas színvonalú kiszolgálás!

Hévíz legexkluzívabb wellness szállodájában, a Lotus Therme Hotel & Spa-ban felejthetetlen élményekkel gazdagodhat. 5-csillagos szállodánk 222 szobával és 10 lakosztállyal, tökéletes kényelemmel várja Önt!
Kényeztesse magát a Spa és Wellness részlegünkön, élvezze a számtalan kezelés nyújtotta kellemes, ellazító érzést.
Engedje, hogy a víz gyógyító erejének segítségével teste és lelke újra elérje a harmóniát!

Szállodánk 222 szobával és 10 Suite-tel várja Önt! A foglaltság függvényében igény szerint dohányzó illetve nem dohányzó, allergiás, összekötő ajtós és mozgáskorlátozott vendégeink számára kialakított szobákat is biztosítunk.

Szobáink alapfelszereltsége:
Fürdőszoba, hajszárító, telefon, minibár, LCD TV, DVD lejátszó, rádió, egyénileg szabályozható klímaberendezés, széf, balkon vagy terasz.

Az opálosan kék tó reggeli hangulatától csak a gazdag kínálatú büféreggeli vonhatja el figyelmét, ahol az ételek egy része az Ön szeme előtt készül el. A büféasztal elmaradhatatlan kínálata a magyaros lecsó és gulyásleves. A bőséges és változatos büfévacsora a nemzetközi és a magyar konyha remekeit egyaránt felvonultatja. Shali Mar Bárunk kellemes, romantikus estét ígér tánccal és élőzenével.

Kerüljön újra egyensúlyba Önmagával: kényeztesse a testét különleges masszázsainkkal, merüljön el medencéinkben, fedezze fel a szaunázás különleges élményét szertartásos felöntéseinkkel, vagy lazuljon el a Hévízen egyedülálló Holt-tengeri sóbarlangunkban.

Gyógyuljon, pihenjen hagyományos gyógykezeléseink bármelyikével: a tradicionális thai masszázs, shiatsu, yumeiho, Lomi Lomi vagy a különleges Ayurveda masszázsok során lelkileg is feltöltődhet. A szépségszalonunkban L'oreál fodrászat, Germaine de Capuccini arc-és testkezelések sora várja pihenni és megszépülni vágyó hölgyeket és urakat.

Fedezze fel a 6. érzéket!

Szállodánkban mind a “hat érzékét” elcsábítjuk! A tökéletes kényeztetés alapját három elsődleges érzékelésünk képezi: a látás, a hallás és a tapintás.

Ha már megcsodálta szállodánk környezetét, felfedezte a park csendes nyugalmát és a bőrén érezte a víz simogatását, akkor eljött az ideje, hogy a következő szintre lépjünk: a szaglás és az ízlelés világába. Itt már nem csak testét, hanem lelkét is kényeztetjük a különböző aromájú illóolajokkal és Ínycsiklandozó ételeinkkel.

Kollégáink vendégszeretete nyitja meg Ön előtt a 6. érzék birodalmának kapuit, ahová belépve az érzékek egyensúlyba kerülnek és az élmények igazán felejthetetlenné válnak. A hévízi Lotus Therme szállodában az idei évben minden hónap más-más érzék jegyében telik.

A március a szaglás hónapja

Egész hónapban:

  • Naponta egyszer kollégáink füstölővel járják körbe a szállodát!
  • A felöntéseket különleges virágillatokkal élvezheti!
  • A Germaine de Capuccini parfümöket 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg!
  • A termál vizes fürdőinket 20% kedvezménnyel veheti igénybe!
  • A hétfői, szerdai és pénteki napokon 12:00-kor légzéstechnikai órával várjuk a Holttengeri sóbarlangunkban!

A március 23-25-i hétvégén egy izgalmas játékkal is várjuk!
Fűszer és pálinka felismerő játék bekötött szemmel! A legügyesebbek ajándékot kapnak!

fizetési lehetőségek
kedvezmények
5 éves korig 100%   (a szülők szobájában)
5-12 éves korig 50%   (a szülők szobájában)
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Gyógyturizmus
  • TELEPÜLÉS
    Hévíz
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel *****
  • CÍM
    8380 Hévíz, Lótuszvirág utca 1.
  • NYITVATARTÁS
    12.01-12.01
Kapcsolódó Tartalom
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Hévíz

    Hévíz, az élet forrása!
    Hévíz városa Zala megyében, a Balaton dél-nyugati szegletében, Keszthelytől öt...